Skip til hoved indholdet

Det siger vores borgere

 

"Jeg bliver altid godt modtaget, god behandler. Behandlingen har givet mig et ”spark” på rette spor.
Birgit, 68 år"

" Jeg bliver altid hørt, også når jeg har et problem, som skal løses. Behandlingen er altafgørende og god. Jeg har ikke drukket i 4,5 måneder. Jeg har haft et stort forbrug af alkohol og hash og andre rusmidler. Og det skal jeg aldrig mere. 
Keld, 65 år."
 
”Da jeg startede i rusmiddelcentret, var jeg godt knækket og ødelagt af kokain. Behandlingen har bygget mig til en stærk ansvarsbevidst familiefar. Er stadig i behandling og var været clean i snart 6 måneder.
Mathias, 30 år.”
 
”Min oplevelse hos Rusmiddelcentret har været meget professionelt fra starten af. Jeg følte mig hørt og behandlingen hjælper mig, fordi jeg selv er indstillet på det. Hos Rusmiddelcentret bliver man mødt, hvor man er, og det har gjort, at jeg følte mig tryg og kunne derfor hjælpe mig i min nedtrapning.
Anonym, 36 år.”

 

Brug for hjælp ?


Har du et ønske om at ændre dine rusmiddelvaner? Eller er du pårørende og ønsker at hjælpe og støtte dine nære til at ændre deres rusmiddelvaner?

Rusmiddelcenter Fredensborg er godkendt som behandlingssted i forhold til alkohol og euforiserende stoffer. Vi tilbyder gratis ambulant og social behandling i form af samtaler under fuld diskretion til unge fra 15 år og voksne borgere i Fredensborg Kommune. 

Alle samtaler udføres af fagpersoner med udgangspunkt i dine ønsker om forandring. Vi planlægger dit behandlingsforløb i samarbejde med dig og eventuelle pårørende ud fra de retningslinjer, Sundhedsstyrelsen har vedtaget. 

Vi har desuden et tæt samarbejde med offentlige samt godkendte private behandlingssteder.

Som pårørende til en nær med en rusmiddelproblematik kan du få samtaler med en fagperson. Du får her mulighed for at tale om din situation og opnår indsigt i og får viden om afhængighed.

ny