Skip til hoved indholdet
    Hjem Det kan vi tilbyde Det tilbyder vi

Det tilbyder vi

Et overforbrug af alkohol medfører ofte personlige, familiemæssige, arbejdsmæssige, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser. 

I Rusmiddelcenter Fredensborg forsøger vi at give dig et frirum, hvor der er plads til at tale om, hvordan et forbrug af alkohol påvirker dig. Hvis det er aktuelt, vil vi også tilbyde dine pårørende at få samme mulighed. 

Vores ambulante alkoholbehandling består af individuelle samtaler. Samtalerne tager udgangspunkt i det, der fylder hos dig, og kan både omhandle dine alkoholvaner og andre aspekter i dit liv. Sammen vil vi undersøge dit rusmiddelmønster og få øje på dine højrisikosituationer. Du vil få værktøjer til at tackle disse udfordringer samt måder at navigere i en hverdag uden alkohol.
     
Samtalerne vil typisk afholdes en gang om ugen og varer omkring 45-60 min. Vi tilpasser samtalerne efter din hverdag, således at der tages højde for dit arbejds- og familieliv. 

Hvis du har brug for at indtage medicinsk behandling fx antabus eller campral, tilbyder vi dig en sundhedssamtale med vores sygeplejerske og støtte til at kontakte egen læge. 

Vi tilbyder også, at du kan komme i Rusmiddelcenter Fredensborg og få superviseret indtag af fx antabus eller campral. Det aftales individuelt, hvordan vi hjælper dig med dette. 

Et overforbrug af rusmidler, som fx hash, kokain, amfetamin og andre euforiserende stoffer, medfører ofte personlige, arbejdsmæssige, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser. Det kan være konsekvenser, som du har brug for hjælp til at klare. 

I Rusmiddelcenter Fredensborg kan vi give dig den hjælp. 

Vores ambulante stofbehandling består af individuelle samtaler. Samtalerne tager udgangspunkt i det, der fylder hos dig, og kan både omhandle dit forbrug af stoffer og andre aspekter i dit liv. Sammen vil vi undersøge dit rusmiddelmønster og få øje på dine højrisikosituationer. Du vil få værktøjer til at tackle disse udfordringer samt måder at navigere i en hverdag uden euforiserende stoffer.   
 
Samtalerne vil typisk afholdes en gang om ugen og varer omkring 45-60 min. Vi tilpasser samtalerne efter din hverdag, således at der tages højde for dit arbejds- og familieliv. 

Hvis du har brug for mere hjælp end det vi kan tilbyde, vil vi støtte dig i at finde den rette hjælp. 

Når ens nærmeste udvikler et overforbrug af alkohol og stoffer, er man som pårørende ramt af afmagt, frustration og sorg. Alt for mange går alene rundt med deres tanker og bekymringer, og mangler råd og vejledning til at tackle udfordringerne i familien og hverdagen.

Som pårørende kan man glemme at få passet på sig selv. I Rusmiddelcenter Fredensborg tilbyder vi samtaler til pårørende, som tager udgangspunkt i det, der er relevant for den enkelte at få talt om eller få råd til. 

Det vurderes løbende, hvor mange samtaler der er behov for. Vi tilpasser samtalerne efter din hverdag, således at der tages højde for dit arbejds- og familieliv. 

Du er altid velkommen til at få tilbud om 6 rådgivende og vejledende samtaler med en rusmiddelbehandler. 

I rådgivende og vejledende samtaler er der fokus på, at måske du overvejer at starte et behandlingsforløb eller måske er i tvivl om, hvorvidt du har problemer med rusmidler. 

Rådgivende og vejledende samtaler foregår ofte anonymt og kræver ikke en afdækning inden samtalerne går i gang. 

Rusmiddelcenter Fredensborg

Rusmiddelcenter Fredensborg
Byvejen 14
2990 Nivå 

rusmiddelcenter@fredensborg.dk 

Telefon: